Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/customer/www/racketplanet.gr/public_html/plugins/system/tagz/tagz.php on line 230
Πολιτική Απορρήτου | Αθλητικές και Δημιουργικές Δραστηριότητες για Σχολεία και Παιδιά | Racket Planet
Skip to main content

Πολιτική Απορρήτου

Η Εταιρία μας συλλέγει και επεξεργάζεται πληροφορίες/προσωπικά δεδομένα σας, όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας και χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Στο πλαίσιο της έκδοσης του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ΕΕ 2016/679), εφεξής «ΓΚΠΔ», έχουμε συντάξει την παρούσα πολιτική απορρήτου την οποία επισημαίνουμε ότι πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά και να συνεχίσετε την παροχή των δεδομένων σας, κατά τη χρήση του ιστότοπού μας, μόνο εάν συμφωνείτε και κατανοείτε πλήρως τους όρους της. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας με τρόπο που δεν βλάπτει τα τελευταία και να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε αίτημά σας σχετικά με την επεξεργασία τους.

Η πολιτική απορρήτου αφορά φυσικά πρόσωπα που συναλλάσσονται με την εταιρία μας και διατηρούν νομικές σχέσεις με αυτήν.

  1. Ο διαδικτυακός τόπος της Εταιρίας

Το www.racketplanet.gr  αποτελεί τον διαδικτυακό τόπο της Εταιρίας μας,  στον οποίο παρέχονται όλες οι υπηρεσίες της Εταιρίας μας.

  1. Τί είναι προσωπικά δεδομένα

Ο όρος προσωπικά δεδομένα αναφέρεται στις πληροφορίες ενός φυσικού προσώπου, οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητά του. Αυτές οι πληροφορίες είναι το ονοματεπώνυμο, η ταχυδρομική διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά.

  1. Υπεύθυνη Επεξεργασίας

Η Εταιρία μας «ΔΙΕΛΑ-ΚΑΡΤΕΡΗ ΟΕ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αθηνάς , αρ 19, όπως νόμιμα εκπροσωπείται είναι η υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Εταιρία μέσω,

Α. Εmail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Β. Τηλ. 6973647424

Γ. Αποστέλλοντας επιστολή μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση της έδρας, όπως αυτή αναφέρεται ανωτέρω.

  1. Ποια δεδομένα σας συλλέγουμε

Φροντίζουμε να συλλέγουμε τα απολύτως απαραίτητα δεδομένα σας, τα οποία κρίνονται κατάλληλα για το σκοπό που τα έχουμε συλλέξει. Αυτά τα δεδομένα είναι:

  • Τα δεδομένα που παρέχετε κατά τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη στον ιστότοπό μας. Υποχρεωτικά για τη δημιουργία είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση (email) και ο κωδικός πρόσβασης (password). Προαιρετικά μπορείτε να χορηγήσετε και επιπλέον στοιχεία, όπως όνομα, επώνυμο, χρονολογία γέννησης, αριθμό τηλεφωνικής επικοινωνίας, ταχυδρομική διεύθυνση, ΤΚ, κ.ά.
  • Στοιχεία επισκεψιμότητας του ιστότοπού μας, καθώς και τυχόν αξιολογήσεις για την παροχή υπηρεσιών.
  • Δεδομένα που συλλέγονται από τη χρήση cookies του ιστότοπού μας. Για να μάθετε για την πολιτική cookiesπατήστε το σύνδεσμο . Βάλτε το σύνδεσμο της πολιτικής cookies
  • Δεδομένα για τις προτιμήσεις σας, για να μπορούμε μελλοντικά να σας προτείνουμε προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.
  • Δεδομένα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε για να αλληλεπιδράτε μαζί μας.
  • Αντίγραφα αποδεικτικών της ηλικίας σας και κυρίως της ταυτότητάς σας, όταν το απαιτεί νομοθετική πρόβλεψη.
  1. Απαγόρευση εγγραφής χρήστη που δεν έχει συμπληρώσει το 16ο έτος

Δεν επιτρέπεται η χρήση του ιστοτόπου μας από παιδιά μικρότερα των 16 ετών. Η περιήγηση και η χρήση του ιστότοπού μας για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα επιτρέπεται μόνο με τη ρητή συγκατάθεση του γονέα που ασκεί τη γονική μέριμνα.

  1. Ευθύνη ανακριβούς δήλωσης προσωπικών δεδομένων/πληροφοριών

Σας γνωρίζουμε ότι είναι δική σας ευθύνη η ανακριβής ή ψευδής χορήγηση/καταχώρηση των δεδομένων σας. Η Εταιρία δεν ευθύνεται για ζημίες που μπορεί να προκληθούν από την ανακριβή ή ψευδή δήλωση των χρηστών και διατηρεί τα νόμιμα δικαιώματά της, με κύριο αυτό της ακύρωσης όλων των εμπορικών σχέσεων με το συγκεκριμένο χρήστη.

  1. Νόμιμη βάση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρία μας επεξεργάζεται νόμιμα τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον αυτά έχουν δοθεί από εσάς και η επεξεργασία τους κρίνεται απαραίτητη για την εκπλήρωση της μεταξύ μας σύμβασης, της συμμόρφωσής μας με τις έννομες υποχρεώσεις μας, των εννόμων συμφερόντων μας, των καθηκόντων μας που εκτελούνται προς το δημόσιο συμφέρον ή εφόσον έχετε προηγουμένως συναινέσει ρητά για τις περιπτώσεις εκείνες που δεν εμπίπτουν στις ανωτέρω περιπτώσεις νόμιμης από εμάς επεξεργασίας.

  1. Δεδομένα/Σκοπός επεξεργασίας/Χρόνος διατήρησης
  • Κατά την πλοήγηση στον ιστότοπό μας αποστέλλονται αυτόματα στον browser, χωρίς κάποια ενέργεια από εσάς τα εξής δεδομένα: α. η διεύθυνση IP σας, β. η ημερομηνία και η ώρα πρόσβασης, γ. το όνομα και ο URL, δ. ο browser που χρησιμοποιείτε και ο πάροχος. Όλα αυτά αποθηκεύονται προσωρινά σε ένα αρχείο καταγραφής. Σκοπός αυτής της συλλογής είναι η δημιουργία σύνδεσης, η οποία κρίνεται απαραίτητη για την πλοήγησή σας, και η εύρυθμη χρήση της ιστοσελίδας μας. Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται προσωρινά και μετά τη χρήση διαγράφονται αυτόματα.
  • Δημιουργία λογαριασμού στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στον ιστότοπό μας για να σας παρασχεθούν εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μία από αυτές είναι και το ιστορικό των αγορών σας. Μπορούμε να συλλέξουμε δεδομένα σας για τις ενέργειες αυτές με βάση το άρθρο 6 παρ. 1 περ. α΄ του ΓΚΠΔ. Δίνετε πληροφορίες, όπως το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά. Κατά την πλοήγησή σας, ενώ είστε συνδεδεμένοι, θα αποσταλούν στην Εταιρία στοιχεία, όπως η IP σας, ο χρόνος που εισήλθατε σε αυτήν και ο χρόνος που πραγματοποιήσατε έξοδο από αυτήν, το ιστορικό των πλοηγήσεών σας στον ιστότοπό μας και τα προϊόντα που έχετε δει. Η χρησιμότητα αυτής της συλλογής δεδομένων βρίσκεται στην ταχύτερη πραγματοποίηση των αγορών σας και εφόσον επιθυμείτε να ενημερώνεστε με e-δελτίο θα γνωρίζουμε με βάση το ιστορικό σας τις προτιμήσεις σας. Τα δεδομένα αυτά διατηρούνται για όσο χρόνο είστε εγγεγραμμένοι. Αν παρέλθει πενταετία θα επανέλθουμε για τη συγκατάθεσή σας και αν δεν την έχουμε θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας, εκτός εάν υποχρεούμεθα να τα διατηρήσουμε με βάση άλλη νόμιμη υποχρέωσή μας. π.χ φορολογικούς σκοπούς. Μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας οποτεδήποτε θέλετε, εκτός αν πρέπει να διατηρηθεί για νομικούς σκοπούς.

 Για αγορές μέσω ίντερνετ κρατάμε πληροφορίες επικοινωνίας και στοιχεία πιστωτικών-χρεωστικών καρτών και το ιστορικό παραγγελιών.

Διατηρούμε τα φορολογικά μας στοιχεία για διάστημα 10ετίας. Τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας δε διατηρούνται από εμάς και δεν είναι ορατά σε εμάς.

  Εγγραφή στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο (e-newsletter) της Εταιρίας μας. Χρησιμοποιούμε αυτή την υπηρεσία για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα και προσφορές του καταστήματός μας. Συλλέγουμε τα στοιχεία σας για να δημιουργήσουμε εξατομικευμένες προσφορές και νέα, τα οποία άπτονται των προτιμήσεών σας. Με τον τρόπο αυτό θα λαμβάνετε συνεχώς καλύτερες ηλεκτρονικές πληροφορίες. Για την εγγραφή σας στο δελτίο απαιτείται η χορήγηση του ονόματος, του επωνύμου και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Διατηρούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα έχουμε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη ενημερωτικών δελτίων. Αν η εταιρία διαπιστώσει μεγάλο χρόνο αδράνειας του χρήστη τον ενημερώνει για επικείμενη διαγραφή. Στο τέλος κάθε ενημερωτικού δελτίου υπάρχει η δυνατότητα διακοπής εγγραφής και μπορείτε να αποστέλλετε email στην εταιρία ανά πάσα στιγμή για να δηλώσετε ότι επιθυμείτε την απεγγραφή σας από αυτό.

 

  • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιούμε plugins από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπό μας μέσω των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατά αυτόν τον τρόπο σύνδεσης αντλούνται δεδομένα και από τα κοινωνικά δίκτυα. Προσοχή στη δημοσιότητα που αποκτά το περιεχόμενο στις σελίδες των κοινωνικών δικτύων και ποια δεδομένα σας αποστέλλετε εκεί. Οφείλετε να διαβάσετε τους όρους και την πολιτική απορρήτου κάθε εταιρίας που μεσολαβεί πριν τα δεδομένα σας φτάσουν στον ιστότοπό μας.
  • Διαδικτυακές ειδοποιήσεις προώθησης (Push Notifications).

Μπορεί να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για προσφορές και νέα μας στις συσκευές που χρησιμοποιείτε. Για να τις απενεργοποιήσετε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Οδηγίες για απενεργοποίηση σε όλους τους browsers

  • Εξυπηρέτηση πελατών. Κάθε φορά που επικοινωνείτε με την Εταιρία μας προς εκτέλεση κάποιας αγοράς ή για να σας εξυπηρετήσουμε, διατηρούμε δεδομένα σας, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Αυτά είναι δεδομένα όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο επικοινωνίας. Τα δεδομένα αυτά διατηρούνται για 6 μήνες και μετα προβαίνουμε στη διαγραφή τους.
  • Δεδομένα από αποστολή βιογραφικού. Σε περίπτωση προκήρυξης θέσης εργασίας και εκδήλωσης ενδιαφέροντος από εσάς, τα βιογραφικά σημειώματα που μας αποστέλλετε με τα τυχόν επισυναπτόμενα σε αυτά έγγραφα διατηρούνται στην εταιρία για όχι μεγαλύτερο διάστημα των 6 μηνών. Σε περίπτωση που η θέση καλυφθεί διαγράφονται μετά από ένα μήνα από όταν η θέση καλύφθηκε.
  1. Τα δικαιώματά σας

Δεσμευόμαστε να τηρούμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να μπορείτε να ασκείτε πλήρως τα δικαιώματά σας. Μπορείτε να ασκείτε τα δικαιώματά σας χωρίς κόστος αποστέλλοντας το αίτημά σας στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Απαντάμε στα αιτήματά σας δωρεάν, εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος και εάν κριθεί ότι το θέμα σας είναι πολύπλοκο θα ληφθεί παράταση ακόμη δύο μηνών, εντός της οποίας θα σας απαντήσουμε. Εάν τα αιτήματά σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Διεύθυνση της Εταιρίας μπορεί να επιβάλει την καταβολή ευλόγου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

Προς διευκόλυνσή σας σας επισυνάπτουμε ένα πρότυπο εντύπου άσκησης των δικαιωμάτων σας, το οποίο μπορείτε να αποστείλετε συμπληρωμένο στο ανωτέρω μέιλ. Βάλτε εδώ σύνδεσμο που να παραπέμπει στο έντυπο.

Συγκεκριμένα ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα

  • Δικαίωμα ενημέρωσης : Μπορείτε να ενημερώνεστε με σαφήνεια, διαφάνεια και κατανόηση για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για τα δικαιώματά σας.
  • Δικαίωμα πρόσβασης : Έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας. Εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για το σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων σας που τηρούμε και πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε.
  • Δικαίωμα διόρθωσης : Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Εάν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα δεδομένα σας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε.
  • Δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη : Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας εάν δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.
  • Δικαίωμα καταγγελίας στην εποπτική αρχή : Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων, εάν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παραβιάζει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο. Αρμόδια εποπτική αρχή στην Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε εάν θεωρείτε ότι κάποιο από τα ανωτέρω δικαιώματά σας παραβιάζεται, η οποία εδρεύει επί της οδού Κηφισίας 1-3 στην Αθήνα. (dpa.gr/ τηλ. Επικ. 2106475600).
  1. Τροποποίηση της παρούσας πολιτικής απορρήτου. Σας συστήνουμε να διαβάζετε προσεκτικά και τακτικά την πολιτική απορρήτου της Εταιρίας, καθώς μπορεί να υπάρξουν τροποποιήσεις. Σε περίπτωση ουσιώδους τροποποίησης της παρούσας πολιτικής οι αλλαγές θα αναρτώνται σε εμφανές μέρος του ιστότοπου προς γνώση των χρηστών/πελατών.